Showbiz

Sinoć je bila sa njim a evo šta kaže da je razočaralo kod njenog muža.. Nije se nadala ovome!!

Darko Lazić je nedavno imao nastup u jednom od tržnih centara gdje je on već ranije zakazao da treba da ode tamo i do uradi a tamo je onda došla i Ana Sević koja je došla sa kćerkicom kako bi tamo proveli vrijeme kao prava porodica.

Naime Ana Sević je do sada dala sve od sebe da bi uradila nešto što je smatrala da je najbolje i za nju i za sve oko nje te da će to da urade na pravi način i onako kako to smatraju da je najbolje da naprave.

Naime ona je odlučila da će to da uradi na pravi način i njabolje kako zna i smatra da je tako ipak njabolje za sve.

Ana Sević je nedavno proslavila svoj 34 rođendan te je dobila veliki brioj poklona i balona koji su je posebno obradovali i usrećili jer ipak ona se nije nadala da je nešto ovako i na ovakav način moguće da dobiej u osvim godinama.

Ana Sević je priznala da joj je ovo bio jedan od najboljih rođendana i priznala je da je ona posebno iznenađena sa svim što je dobila i kako u svom životu.

Naime Ana Sević je do sada napravila dosta toga do sada u svom životu i uradila je puno toga u svom životu i da su to stvari koje je ona htjela da uradi i napravi u svom životu, sve je to ono što je ona imala želju da uradi i napravi u svom životu.

Naime na sebi je imala kratku provokativnu haljinicu koja joj je itekako dobro stojala i kojom je ona pokazala svoj izgled koji je zaisat fenomenalan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *