Showbiz

Sinoć je u PAROVIM ova takmičarka ISKASAPILA ovog muškarca jer je on pokušao da je….

Aleksandra Marijanović je sinoć u Parovima napravila haus nakon što je uzela flašu staklenu i njome gađala Daria Šogorevića nakon čega je krv počela da fršti na sve strane.

Naime ona je bila toliko ljuta na njega da nije mogla da se obuzda i uzela je flašu kako bi ga pogodila pred svima jer nije mogla više da ga gleda kako je provocira.

Naime svi su tada očekivali da će ona odmah biti diskvalifikovana ali nije i to ej sve posebno iznenadilo jer su svi bili svjedoci kako je ona gađala momka iz čista mira staklenom flašom svjesna šta će mu uraditi.

Naime ona nije diskvalifikovana nego su joj odredili samo da će morati biti u izolaciji par sati a kaznu će olatiti tako što će joj ouzeti od njenog hinorara 500 eura koje ona svaki dan zaradi u vili.

Ali to je ništa u poređenju sa tim šta je ona uradila ovom muškarcu i kako ga je pogodila nakon čega je odmah došla hitna pomoć po njega kako bi mu pružili pomoć i zašili ranu.

Svi su se počeli buniti zbog toga jer su do sada svi bili kažnjeni na strog način i obično i diskvalifikovani zbog ovakvih stavri ali ona ništa.

Kao da se ništa nije desilo i kao da ništa loše nije uradila.

Njoj je poslije bilo sve ovo pomalo smiješno jer nije očekivala da bi mogla ovkao proći bez kazne i sama je bila iznenađena jer je očekiuvala da će je itekako kazniti i naravno i diskvalifikovati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *