Sjećate se glavnog lika filma "Sam u kući"? Kada vidite kako danas izgleda iznenadit će te se... - Čitaonica

Sjećate se glavnog lika filma “Sam u kući”? Kada vidite kako danas izgleda iznenadit će te se…

1990.godine je prvi put promoviran film “Sam u kući”  gdje je glavnu ulogu imao Macaulay Culkin kogej su zavoljeli svi koji su pogledali ovaj film i rijetko kome se ovaj film nije svidio.

 

 

 

 

 

Film je jako dobro osmišljen te su glumci  na pravi način uspjeli da ga urade i učine što zanimljivijim što je zaista i bilo.

I sada nako 28 godina ovaj film mnogi  po ko zna koji pu ponovno gledaju ali i dalje im je jako zanimljiv i drag.

 

 

Mnogi glumci su zahvaljujući ovom filmu postali jako poznati.

Glavni lik ovog filma bio je  Macaulay Culkin koji je nedavno napunio 38 godina a sa samo 10 godina je on postao poznat.

On  je u posljednje vrijeme nekako malo zapostavio svoj izgled i pustio je bio i kosu tako da je izgledao kao narkoman a  mnogi su pomislili kako je on zaista loše i da bi uskoro mogli da čuju kako je preminuo ali nedavno je pokazao kako on još uvijek uzgleda dobro i samo mu je trebalo malo vremea da se sredi i sabere zbog svega što mu se dešavaslo.

 

Ovaj dječak je sa 10 godina pokazap nnevjerovatan talenat i iznenadio je mnoge jjer njegov talenat zaisat en viđate svakodnevno.

Vratio je se u neku tako reći normalu i sada ima ponovno jako dobar i lijep izgled i izgleda lijepo z asovje godine a sa onom dugoim i raščupanom kosom je bio kao neki narkoman i lutalica a ne zapravo  jedan jako dobar i uspijepšan glumac koji je uspio u svom životu da ostvari ovakve uspijehe.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *