Showbiz

Sjećate se MALOG takmičara koji je PODIGAO JELENU U STUDIJU?Pogledajte kako on sada izgleda…

Naime ovo je bila jedna jako zanimljiva scena koja je mnogima privukla pažnju i koja je mnoge iznenadila. Radi se o takmičaru koji se zove Aleksandar Temelkov.

Naime on je na sred scene podigao Jelenu Karleušu kojoj je on do struka alči uspio je da je podigne.

Naime Marija Šerifović je na sav glas povikala kako je ovaj momak uspio u tome i podigao Jelenu Karleušu pred svima bez ikakvih problema.

Mnogi su se iznenadili kada su vidjeli nešto ovako jer se isu nadali da ovako mal momak može da podigne ženu koja je izuzetno visoka.

On je sada ponovo došao i u ovu sezonu takmičenja i mnogi su se obradovali kada su ga vidjeli jer baš dugo vremena ga nisu vidjeli s obzirom da on i nije baš neki dobar vbokal te su ga poslali da još malo vježba i usavrši svoje vještine i znanje.

Naime on je bio jako sretan jer je uspio u tome a Jelena mu je obećala pomoći koliko god ona može i koliko je u njenoj moći da on uspije da ostvari i napravi sve što želi i na koji način je sve to moguće.

Ni sam se nije nadao da će uspjeti postati ovako poznat jer je sve odušpevio sa svojom pozitivnošću i osmijehom koji ima dok traje takmičenje ikao stvari nisu baš išle tako dobrim tempom.

Jelena se obradovala kada ga je vidjela jer je priznala da je ovaj dječak itekako oduševio i obradovao sa svim ovim i nije mogla ni zamisliti nešto ovako od njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *