Showbiz

Slađa ALEGRO je otkrila kakav pakao je preživjela od kako se njen otac razbolio.. Njena priča je sve RASPLAKALA…

Slađa Alegro je nedavno bila gost u emisiji kod Sanje Marinković i tamo je pričala o nekim stvarima o njoj koje niko do sada nije znao. Naime ona je otkrila kakav pakao je preživjela dok su bile poplave i nakon što je prošlo 5 godina od tada odlučila je otvoreno da priča o svemu tome.

Tvrdi da bol u grudima koju je tada osjećala nije nikome mogla da opiše a i da bi ih opisala ne bi ni jedna riječ dovoljno opisala svu tu bol i tugu.

Naime ona je od tada imala veliki strah od vode jer voda joj je odnijela sve a uz to otac joj je bio nepokretan i nemoćan.

Osim toga pored sve te nemoći i baterija na telefonu joj je bila prazna a drugarica je u tom trenutku zvala da provjeri kakvo je stanje i šta se dešava.

Kako se probližavala noć sve je više voda nadolazila i još više je bilo strah štza će se desiti a samo je čula jauke i vrisku sa svih strana kako dolaze.

Naime taj strah koji je tada osjećala nikome nije mogla da opiše.

Naime u sobi sa njom i ocom su bila komšije i njihovo troje djece i svi se mole Bogu da im pomogne i da ih spasi od svega.

Nadala se da će jutro da bude puno bolje i da neće da se desi ništa gore.

Naime nadala se da će nešto kasnije biti bolja situacija i bolje vrijeme.

Tada su začuli kako ih neko doziva sa čamcem da im pomogne i uspjeli su da joj oca prebace u čamac i prevezu ga zajedno sa svima.

Na 30 kilometara od Obrenovca se nalazi Beograd i uspjeli su nekako da stignu do tamo na vrijeme i da se spase od svega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *