Showbiz

Slavica Ćukteraš nakon 9 dana VEZE, PRISTALA DA SE UDA ZA NJEGA.. Pogledajte o kome se radi!!!

Slavica Ćukteraš je do sada na sve moguće načine skrivala detalje iz svog privatnog života i nikome nije htjela da otkriva tako neke sitne detalje oko takvih stvari.

Naime neke stvari koje su joj se nedavno desile su uticale na sve to i ni sama nije znala kako i šta da kaže na sve to i na koji način da opiše određene stvari koje su joj se desile.

Slavica Ćukteraš je nedavno proznala da je imala digu vezu iza sebe i da je nakon te tako duge veze bila samo 9 dana u vezi i udala se za tog partnera sa kojim je bila jako sretna i zadovoljna kao nikada do sada.

Ni sama nikada nije mislila da je moguće da se desi nešto ovako i na ovakav način ali desilo se i itekako je sve to iznenadilo da ni sama nije znala šta i kako da kaže na sve to.

Ona je priznala da je dugo godina živjela sa svojom prijateljicom Adijanom Limom i da je ona bila njena najveća pomoć i podrška u svemu do sada.

Naime ona je otišla u Amriku i upoznala je određen stvari koje joj je objasnila na koji način tamo funkcionišu.

Naime radi se o tome da jenda žena u Americi nakon razvoda može upoznati brzo novog momka i početi vezu sa njim ali ta žena neće biti nazivana kurvom ili nekim drugim pogrdnim imenima.đTo je sasvim u redu i sasvim normalno, što su i sami priznali i itekako su se oduševili sa svim tim i na koji način su određene stvari moguće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *