Showbiz

SLAVICA pokušava da vrati popularnost SA PROVOKATIVNIM FOTOGRAFIJAMA.. Pogledajte šta je sada uradila!!

Slavica Ćukteraš je nedanvo počela da dijeli jako provikativne fotografije što je mnoge iznenadilo s obzirom da je ona do sada podijelila veliki broj jako provokativnih fotografija.

Naime ona je dobila veliki broj komentara na sve to jer je ovo mnoge iznenadilo i niko nije očekivao nešto ovako od nje i na ovakav ančin da bi ona mogla da uradi jer je ona vuijek bila prirodna djevojka.

Koja je svoju karijeru gradila zahvaljujući svom talentu i maksimalno se trudila da sve to uradi na najbolji mogući način.

Naime ona je dobila poruku od jednog pratitelja koji joj je napisao da ne radi takve stvari jer joj ne priliče te kako je ona jako lijepa i talentovana pjevačica koja je bi trebalo da radi nešto ovako i na ovakav način.

Ovo je jako naljutilo Slavicu te je počela da se raspravlja putem komentara sa njim i to su svi mogli da vide i da se uvjere u to da je ona spremna da uradi nešto ovako i da ne želi dopustititi nikome da joj govori i radi ovakve stvari i na ovakav način.

Ona se neko vrijeme povukla sa scene i posvetila se svojoj porodici kako bi uradila sve da bi bili sretni i zadovoljni i da bi imali ono što žele i što im je potrebno da bi bili sretni i zadovoljni u svom životu i na pravi način.

Neke stvari su joj se u međuvremenu desile jako brzo da ni sama nije mogla da vjeruje da je sve to moguće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *