Showbiz

Sloba i Jelena su već počeli zajedno živjeti a evo kada su zakazali i VJENČANJE!!

Sloba Radanović je nedavno priznao da je u vezi sa Jelenom Đuričanin i da je sa njom jako sretan i zadovoljan i da ima ozbiljne planove kao nikada do sada.

Naime nakon razvoda sa Kristinom Kijom Kockar on je odlučio da će da se posveti samom sebi i da je to nekako ipak i najbolje za njega i za sve što on želi da uradi i napravi u svom životu.

Naime on je imao u planu da se vjenča sa svojom dragom Jelenom ali izenada je preminuo njegov otac i to ga je itekako pogodilo i naravno svoje planove je morao ostaviti za kasnije.

Naime oni su već počeli živjeti zajedno jer naravno tu ih ništa ne sprečava da urade nešto tako.

BNaime on radi i zarađuje novac a Jelena mu pomaže oko svgea toga i čeka ga da se vrati kući i da provode vrijeem zajedno-

Sloba je Jeleni ostavio svoje auto jer je smatrao da je to takio najbolje a i on se trudi da pomogne oko svbega i da prtihvati njeno dijete i da on bude prihvaćen.

Kija je do sada bezbroj puta spominjala kako nju nikada nije htjela prihvatiti Slobina porodica i da je to nju uvijek ljutilo i da ni sama nije znala šta i kako bi uradila da bi se sve to promijenilo i na koji način.

Ali Jelenu su izgleda oprihvatili bez obzira na sve i to puno bolje nego nju i to je nju itekako naljutilo i povrijedilo.

Tako da ni sama ne vjeruje da je sve ovo moguće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *