Showbiz

SLOBA JE KIJI uzeo NAGRADU ispred NOSA a ona ostala kao SIROČE NA BINI.. Kada čujete šta je SLOBA REKAO itekako će te se razočarati!!!

Sloba Radanović je nedavno sa Kristinom Kijom Kockar osvojio glavnu nagradu te kada su ih pozvali na binu zajedno on je nagradu uzeo za sebe a Kija je stojala pored njega kao siroče.

Kiju je ovo itekako razočaralo kada je vidjela jer nije očekivala ovoliki baš bezobrazluk od njega s obzirom na to da je ovo njihova zajednička nagrada.

Kija je priznala da ovo za nju nije bio nikakav skandal s obzirom na to da ona ništa loše nije uradila i da je na binu došla nako što s je najavili za nagradu a to što je Sloba uzeo nagradu samo za sebe i ovako se ponašao je naravno njegova sramota.

Name ona je priznala i kako je besmisleno bilo da oni dobiju zajendičku nagradu s obzirom na to da više nisu par i da ne mogu dobiti nešto zajedničko.

Sloba tvrdi da on i dobro nije razumio da se radi o zajedničkoj nagradi i da bi moglo da bude i nešto ovako jer je to za njega sasvim suludo što su uradili i napravili.

Sa Kijom više nije u kontaktu i jendostavno ne želi više ni da čuje za nju s obzirom na to i šta se sve desilo između njih i kako do sada.

Nikada nisu imali neke probleme koji bi mogli da posebno ovako loše utiču na njih.

Ali nakon Zadrug gdje je Sloba bio sa Lunom sve je bilo jasno i nije bilo potrebe da više o bilo čemu pričaju ili da pokušavajud a to riješe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *