Uncategorized

Sloba podijelio STORY na kojem pjeva KIJINU PJESMU a ono što je poručio njoj je sve iznenadilo!! Još je voli…

Luna Đogani je nedavno odlučila da malo osvježi svoje pamćenje i sjećanja tako da je ona pričala o stvarima koje joj je tokom prošle sezone priredio Sloba i Kija i kako su je nasamarili da s eponaša onako ludo i da je svi na kraju krajeva ismijavaju.

Ona jednostavno tada ni samu sebe nije mogla da uvjeri da tako neke stvari koje su joj se dešavale su morale naprosto da se dese jer su one već bile propisane i određene da će joj se desiti.

Kija je oduvijek pričala i tvrdila da je ona sigurna da između nje i Slobe će uvijek i uvijek je postojala ta neka neraskidiva veza i kako oni ne mogu jedno bez drugoga.

Tako da je to jednostavno Lunu dovelo do ludila i ona na kraju ni sama nije ni znala šta i kako dalje da radi i kako da se izbori sa svim tim stvarima i problemima koje je imala.

I jednostavno na kraju se ono i pokazalo šta i kako je trebalo da se desi i kako je trebalo da ide dalje a ona je ostala sama.

Kija je počela da se bavi pjevanjem i počela je da nastupa iz dana u dan i jednostavno svidio joj se taj posao i odlučila je da će tim i da se bavia ne nekim drugim stvarima.

Nedavno je Sloba podijelio story na kojem se vidi kako on pjeva njenu pjesmu i kako joj šalje poljubce a ona to nije ni vidjela a niko s enije nadao ovom.

kako on pjeva njenu pjesmu i kako joj šalje poljubce a ona to nije ni vidjela a niko s enije nadao ovom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *