Showbiz

Sloba Radanović bijesan na LUNU kada je čuo šta je rekla o njemu, pogledajte čime joj je zaprijetio..

Sloba Radanović je nedavno objavio svoju novu pjesmu koja se zove Ja se ne brinem i nedavno su ga novinari pitali da li ta njegova pjesma ima veze sa njegovom bivšom djevojkom i svim što je imao sa njom.

Kada su mu spomenuli Lunu on ih je pitao da li baš moraju opet da ga pitaju o tome jer je to za njega završena tema o kojoj on više ne želi da priča.

Sloba je počeo da psuje i Lunu i Zadrugu a novinar nije mogao da vjeruje šta čuje i pitao se šta se Slobi desilo i zašto se on dere i šta mu je.

Ne želi više da čuje za nju i da mi je bilo ko spomene više ikada. Ona je za njega mrtva i osoba je o kojoj on više ne želi da priča i da ga više išta pitaju za nju.

Naime osim Lune ne želi ni da čuje ništa više o Kiji jer je i ona za njega mrtva i ne želi više da priča ni o jednoj od njih dvije.

Sloba je ljut zbog svoh skabdala koje je do sad anapšarvio i ubog kojih ne može sada da se probije dalje i da uspije da promoviše svoju novu pjesmu na pravi način onako kako bi to i trebao da uradi.

On je pruiznai da je posbeno ljut na sve jer nije on ni prva ni posljednja osoba koja je napravila koji skandal ali njega njegov baš prati i nikako da ga se riješi i da krene dalje i da uspiejd a dostigne pravu popularnost kakvu je htjeo da ima i da ostvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *