Showbiz

Sloba Radanović ima novu DJEVOJKU… Nikada nije bio ovoliko zaljubljen…

Slobodan Radanović nakon nije Kije i Lune Đogani nije imao nikoga. Naime on je priznao kako će njemu da bude posebno teško da pronađe nekoga sa kim bi mogao da bude sretan i zadovoljan.

Slobodan Radanović je nedavno podijelio fotografiju na kojoj se vidi kako je on dobio jedna poklon i kako se radi o poklonu koju je on dobio od svoje simpatije.

Naime on je nedavno proslavio svoj rođendan a dobio je posebna poklon od neke tajne obožavateljke koja ga je toliko obradovala sa ovim jer on se nije nadao ovome i jedna je čekao da sazna o kome se radi.

Naime on je priznao kako će ga ovaj pokoln zajendo sa tortom itekako da podsjeća na tu djevojku i da on nikada ovo neće moći da joj zaboravi s obzirom na to koliko mu je to pomoglo i koliko mu to znači jer je nekome bilo važno da ga obraduje na pravi način.

Naime on je pričao kako mu je Kija čestitala rođendan i priznao je koliko mu je značila ova njena poruka jer ipak nakon svega što se deislo da jendo durgiom čestitajub rođendan ipak je to itekkao velika stvar.

Kija je odlučila da će bez obzira na sve to da mu čestita jer jednostavno ne može prema nekome da bude baš toliko bezobrazna jer smatra kako to baš i nije u redu i kako nema smisla da se ponaša ovako.

Slobodan je nedavno imao jedan zajendički događaj sa Kijom na kojem je on nju toliko osramotio da joj nikada nešto ovka neće moći da oprosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *