Showbiz

Sloba RADANOVIĆ je u ovoj kući proveo djetinjstvo!! Pogledajte šta komšije kažu o njemu..

Sloba Radanović je nakon Zadruge postao itekako popularan i mnogi su pisali samo o njemu i Kiji a nakon toga je bila i njegova veza sa Lunom Đogani.

Naime njegovi roditelji žive u jednoj manjoj i skromnoj kućici već duže vrijeme i zaista daju sve od sebe kako bi opstali u životu i kako bi mogli da postignu sve ono što su oduvijek htjeli da imaju.

Naime njegove komšije tvrde da je on uvijek bio jako dobar i kulturan momak koji bi poštovao sve i koji bi sve posebno pazio dok je živio sa roditeljima.

Nekako je uvijek bio miran i povučen momak te se niko nije nadao da bi on mogao da uradi nešto ovako što je uradio.

On je nakon završetka srenje škole se preselio u Novi Sad kako bi studirao ali je počeo da pjeva po kafanama kako bi zaradio sebi pare i tako je uvijek pomagao i svojim roditeljima.

Naime on je nakon toga odlučio da će se ispisati sa fakulteta kako bi mogao da stigne da obavi sve i jer je shvatio kako je za njega bolje da pjeva jer mu se to nekako više sviđa.

Naime on se nakon toga prijavio na Zvezde Granda i počeo je da se takmiči nakon audicije na kojoj je odmah prošo i uspio je da postigne dobre rezultate ali i to je napustio jer više nije mogao da izdrži sve to.

Sada je sam nakon što se razveo sa Kijom i sada se posvetio karijeri da uspije imati sve što želi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *