Showbiz

Sloba Radanović konačno pokazao kako mu izgleda nova DJEVOJKA… Sada možete vidjeti i njeno lice!!

Sloba Radanović je nedavno priznao da je pronašao novu djevojku sa kojom je jako sretan i zadovoljan u vezi i sa kojom ima sve što poželi i nikada mu nije bilo ovako te niko ga na ovaj način nije volio i poštovao.

Slobodan Radanović je do sada na sve moguće načine skrivao svoju djevojku i nije nikome htjeo da pokaže o kome se radi i ko je njegova djevojka ali sada se napokon vidjelo i njeno lice te se moglo shvatiti o kome se radi.

Naime on je nedavno bio sa svojom novom djevojkom na jednoj velikoj proslavi gdje su oni bili nekkao baš sretni i bliski kao nikada do sada i napravili su par fotografija koje je on naravno podijelio i sada se konačno moglo vidjeti i lice njegove djevojke.

Naime radi se o jednoj prelijepoj djevojci koju je on pronašao samo za sebe i sa kojom je jako sreta i zadovoljan i sa kojom ima sve što mu je potrebno za sreću i radost.

Naime Sloba izgleda jako sretan i zadovoljan sa svojom djevojkom sa kojom je uspoo da krne dalje i da formira život kakv je hjeto da ima oduvijek i na način na koji je htjeo da ga ima.

Njegova djevojak nije neka poznata ličnost da neki i zanju za nju tako da je niko nije mogao da je pronađe i pretpostavi i kome se radi.

Sada su konačno svi mogli da vide i da upoznaju njegovu djevojku i da se uvjere o kome se radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *