Showbiz

SLOBA RADANOVIĆ pokazao ono o ČEMU JE SENIDAH brujala cijelo ljeto kada je on u pitanju!!

Sloba Radanović je nedanvo odlučio dati sve od sebe kako bi konačno uspio da dovede svoje tijleo do savršenstva i da postogne izgled o kakvom je već neko vrijeme maštao da ga ima jendog dana.

Naime Sloba je počeo redovno da trenira kako bi uspio da ima ovakav izgled i zaista mu ide od ruke i posebno je sretan i zadovoljan zbog toga te nikome ne može da opiše sreću koju osjeća zbog toga.

On je se nakon toga odlučio pohvalizi sa izgledom kakav on ima i kakav je naon toliko vremena uspoo da ostvari.

Slobodan Radanović je dao sve od sebe kako bi uspio da zategne svoje tojelo i dovede ga do savršenstva te da ima dobro i mišićavo tijelo nakon toliko vremena koje je prošlo do akkao je on krenui da redovno vježba i vrijeme provodi u teretani.

Naime on je u rijalitiju nabacio koji kilogram viška i svi su to itekako primijetili I te ga i kritikovali zbog toga i a on sam više niej znao šta bi i kako I rekao i uradio zbog toga tako da se odmah bacio na posao i počeo redovno da vježba kako bi smršao.

Sada je supio da ostvari takav izgled na kojem će mu mnogi da zavide i naprosto I da se oduševe kada vide kako on izgleda i kako je supio u svemu tome.

Sloba je nakon raskida sa Kijom dosta stvari promijenio u svom životu te su se mnogi i uvjerili u to do sada bezbroj puta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *