Showbiz

Sloba RADANOVIĆn odlučio promijeniti profesiju.. Iznenadit ćete se kada čujete šta on želi da radi sada..

Sloba Radanović je oduvijek bio maksimalno iskren i nikada mu nije bio problem otvoreno pričati o svemu i reći sve onako kako misli i smatra da bi najbolje bilo da se kaže i da se uradi.

Naime Sloba je nedavno podijelio story na kojem je napisao kako on sada povoljno cijepa drva te da u koliko je to nekome potzrebno da može slobodno da mu se obrati.

Sve se to desilo zbog fotografije koju je on objavio. Naime on je na svojoj glavi imao kapu koja je izgledala kao kapa nekog drvosječe te je on odlučio da će se malo našaliti na svoj račun te i podijeliti ovakvu fotografiju.

Nikada nije mogao ni zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da mu se desi te da bi on i pokušao da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način.

Sloba se oduvijek trudio da uradi i napravi sve onako kako je on smatrao da bi bilo najbolje da uradi i napravi do sada.

Neke stvari koje su mu se desile u međuvremenu su itekako uticale na sve to te je on zbog svgea toga postao takav i imao je takve izjave na osnovu svega toga što se i kako te na koji način desilo.

Nikada nije mogao ni zamisliti da uradi i napravi nešto drugo a da nema veze sa muzikom i pjesmom jer je pjesma za njega oduvijek bila sve i on je oduvijek bio spreman da uradi i naprravi sve što želi i na koji način da bi bio sretan i zadovoljan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *