Showbiz

Sloba se posvađao sa DADOM POLUMENTOM.. Pogledajte šta se desilo među njima!!

Naime Sloba je proznao da mu je Dado Polumenta jako pomogao oko određenih stvari kada je u pitanju ovaj jako težak period za njega nakon što je ostao bez svog oca i kako mu je to bio jedan od njagorih i najtežih perioda u životu.

Sloba Radanović je priznao da se itekako iznenadio jer nije ovo očekivao da bi mogao dobiti od njega i to na ovakav način i ovako iznenada.

Naime on se iznenadio kada je čuo Šaku Polumentu jer s enije nadao ovome i nije mu bilo ni na kraj pameti da je nešto ovako i na ovakav način bilo moguće.

Naime on nije ovo očekivoa od njega s obzirom da se nikada nisu ni družili ni slično tome i naravno nije se nadao baš ovome da je moguće.

Sloba je priznao da mu je otac bio sve i kako je oduvijek bio posebno vezan za njega i kako određene stvari nikada nije mogao da opiše nikome i da objasni kako i šta se desilo.

Sloba je i sam priznao da za kolege koje su mu do tada bile toliko bliske se iznenadio jer mu tada nisu pružili pomoć i podršku koja mu je itekako bila važna nakon svega što se do sada i kako desilo.

Tako da je sada ovo mogao da vidi kako i šta i na koji način funkcioniše o ko je spreman pomoći mu na sve moguće načine i uraditi određene stvari da bi bio sretan i zadovoljan nakon određenih stvari koje su mu se do sada desile i kako je sve funkcionisalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *