Showbiz

Sloba sreo KIJU NA ŽURCI te odmah se pokupio i otišao jer ne može da podnese da je gleda…

Kristina Kija Kockar je nedavno bila na jednoj žurci na kojoj je bio i Slobodan Radanović te su oboje tu noć imali zadatak da pjevaju. Naime sve je to pripremio njihov menadžer kako bi mogao da odradi i uradi sve kako treba.

Kristina Kija Kockar je nekkao prihvatila sve to što joj se desilo sa Slobom i odlučila je da je tako ipak i najbolje da joj se desi nakon svega što su prošli zajedno i na koji način.

Naime on je tu noć bio bolestan i imao je visoku temperaturu te je nakon par sati odlučio da će otići jer se nije osjećao baš najbolje.

Sloba Radanović je bio jako loše nakon svega toga što mu se desilo i na koji način te ni sam nikome nije mogao opisati koliko je loše bio.

Sloba je već neko vrijeme u vezi sa svojom dragom i nikada do sada nije bio ovako sretan i zadovoljan i mnogi su se u to mogli da uvjere bezbroj puta.

Kija se ni sama nije mogla zamisliti bez Slobe jer je on njoj bio velika pomoć i podrška u većini stvari i ona je itekako sretna i zadovoljna zbog svega toga bila i nikada nikome nije mogla opisati sreću i radost koju je oduvijek osjećala sa njim.

Njoj nikada nije ni palo na pamet da bi jendog dana mogla ostati bez njega i da je nešto ovako moguće da joj se desi.

Sada se već pomirila sa tim jer je vidjela da nema povratka i da je sve to već odavno gotovo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *