Showbiz

Sloba u velikoj DEPRESIJI nakon što je saznao da mu je PRIJATELJ POGINUO a pogledajte ko ga tješi…

Slobu Radanovića je nedavno pogodila jedna vijest koja je bila za njega baš iznenadna i nije mogao ni zamisliti da bi mu se moglo desiti nešto ovako nako svega. Naime on je bio nekako baš vezan za tog svog prijatelja i nije nikada ni pomislio da bi mogao ovako iznenada da ga izgubi.

Njegov prijatelj Ilija je sa motorom sletio sa kolovoza i izgubio je potpuno kontrolu nad svojim vozilo te udario u banderu i nije mu bilo spasa jer je na licu mjesta preminuo.

Slobu je posebno pogodila ova vijest jer je nekako baš bio vezan za svog prijatelja i njegov odlazak je sada posebno težak za njega jer ipak nije ni pomislio da bi mogao ovako brzo da ostane bez njega.

On je zajedno sa Kijom od nedavno počeo da dobija brojne prijetnje da će ih neko raznijeti bombom što je njemu posebo bilo čudno i smiješno jer ne moguće da je slučajno da im oboma šalju prijetnje jer i nekako bi bilo razumno da samo jednom od njih šalju prijetnje.

Kija se posebno uplašila kada je vidjela da joj neko ovako prijeti jer ipak nije očekivala da bi nekada u životu mogao da joj neko prijeti ovkao iz čista mira a da nema pojma o čemu se radi i kako.

Čim su saznali da su prijetili oboma Sloba je nazvao Kiju i smirio je da nema potrebe da bude uplašena i da paniči jer ovo se neko igra sa njima jer da im želi nauditi ne bi im to već ovkao rekli nego bi to odmah i uradili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *