Showbiz

SLOBA VASIĆ nakon što je pretukao svoju djevojku ZAVRŠIO U ZATVORU a pogledajte šta je svima poručio…

Sloba Vasić je nedavno pretukao svoju djevojku te su ga zbog toga odmah odlučili privesti. Naime ovo nije prvi put da je on uradio nešto ovako i neke stvari nikada niko neće moći da mu zaboravi što je on do sada uradio.

Nakon što ga policija privela on je na svom Instagramu napisao nešto što je sve nasmijalo.

Naime on je napisao kako bi trebali svi da se odselimo iz ove zemlje jer ovo što vlada u ovoj zemlji je užas , velika ljubomora, nepravda, nesreće i slično.

Narod je spreman da uradi sve samo kako bi ti naudili i kako bi ti imao probleme. On je svoju djevojku udario u Novom Sadu dok su bili u jednom lokalu jer je sa njim bila zajedno njegova djevojka jer su slavili Praznik rada.

On je bio ljut na njenog brata i malo su se porječkali te su počeli da se guraju a njegova djevojka je imala želju da ih rastavi i da oni prestanu da se tuku tako da je odlučila da će ih pogurati kako bi prestali da se svađaju.

Sloba Vasić je u tom trenutku umjesto da udari njenog brata udario svoju djevojku koja je pala na pod od siline njegovog udarca.

On se nije ni pokajao zbog ovoga što je uradio i tvrdi da je njegova djevojka ovo i zaslužila jer da ga nije isprovocirala ne bi ovo ni dobila a on nije zaslužio da ga zatvore.

Sloba je do sada svaku svoju djevojku tako pretukao i nikada do sada ga niko nije zato kaznio a sada je izgleda došlo vrijeme i zato.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *