Showbiz

Sloba VASIĆ poečo HALUCINIRATI!! Na nebu mu se UKAZAO LIK BEBE a pogledajte kako je to izgledalo..

Sloba Vasić je nedavno nakon što je izašao uz zatvora ponovo počeo da nastupa te je odmah imao jednu itekako čudnu scenu koju je odlučio da će da podijeli na svom Instagram profilu.

On je ovaj video snimio u Fruškoj gori gdje mu se na nebu ukazao lik male bebe te on nije mogaod a vjeruje šta vidi i kako.

Naime on je zajendo bio sa svojim kumom koji se uvjerio u sve to i vidio da se zaista radi o jednoj maloj bebici čiji lik je na nebu.

On je ovo snimio i podijelio na svom Instagram profilu te je napisao svojim fnaovima kako je on morao ovo da poidiejli sa njima jer ni on sam nije mogao da vjeruje u ovo što vidi da je istina.

Naime nekako je sve izgledalo suviše relano da je na nebu i on sam nije mogao da se uvjeri u to da je istina.

Naime napisao je kako ni sam nije mogao da vjeruje da ovo što vidi da je istina jer je bebina glavica izgleda sasvim realno i iz njenih okica su sijevale munje i izgledalo je toliko relano da niko nije mogao da vjeruje u ovo.

Tu noć je bio dan Svete Trojice, velika Slava.

Podijelio je ovaj video te je napisao kako niej urađena nikakva montaža ili slično i kako se radi zaista o istinitom videu koji je on snimio i kada malo bolej pogledate uvjerit će te se da je ovo istina.

Pogledajte to na njegovom Instagram profilu i sami se uvjerite u to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *