Vijesti

Slobodan RADANOVIĆ duguje 70.000 eura KAMATARIMA tako da je počeo da rasprodaje sve što ima ali mu nije dovoljno…

Slobodan Radanović je odlučio da će da posudi pare od kamatara kako bi uzeo ono štu mu je potrebno jer nema dovoljno para za ono što mu je potrebno.

Sloba je pozajmio novac od kamatara koji je pisudio pare i Ivanu Marinkoviću sa kojim je on se konstatovao da mu pomogne i da ga savjetuje ko bi mogao da mu pomogne i da mu posudi ovolike pare koje su mu potrebne.

Naime on je posudio 70.000 eura od njih i ima roik 6 mjeseci da im vrati sve pare a on je ovo posudio da bi mogao da kupi sebi nekretinu najskuplju u gradu i kako bi sebi mogoa kušpiti novog audija kojeg je već neko vrijeme planirao da kupi.

Njemu je prvo bilo potrebno 50.000 eura pa mu je nakon toga zafaliko 20.000 i on je odlučio otići i tražiit od njih još da mu pozajme kako bi mogao sebi da kupi šta želi i šta mu je potrebno.

Naime oni su sada od njega ranije počeli da traže novac da im vrati jer nije se on pridržavaso dogovora i nije ispalćivao rate redovno kako je trebalo da ih isplaćuje te su oni odmah odlučili da će za to da ga kazne i da traže svoje pare nazad da im vrati.

Sloba je se itekako zabrinuo za to pa je počeo redom da rasprodaje sve što ima samo kako bi mogao da im se oduži i da ga više niko od njih ne traži.

Nikoi mu ne želi pomoći da on vrati svoje dugove jer smatraju da je trebao nmalo bolje da razmišlja o tim stavrima i da se ne dovede u ovakvu situaciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *