Showbiz

Snežana Đurišić otrkila kako je JELENA IZVRIJEĐALA pred svima zbog njenog MOMKA….Nikada joj neće oprostiti..

Snježana Đurišić je nedavno otkrila i priznala javnosti kako je započela svoju novu vezu sa poznatim ginekologom za kojeg su mnogi znali. Ona je nakon smrti svog supruga dugo vremena bila sama i nije mogla da pronađe sreću ni sa kim drugim i zaista jojje bilo teško i potrebno dosta vremena da krene dalje.

Ona je nedavno napravila koncert povodom pedeset godina rada na kojem je bio veliki broj njenih kolega koji su došli da joj pruže podršku i da pogledaju njen koncert.

Snježana Đurišić je nedavno nešto prokomentarisala u vezi Jelene Karleuše i mnogi su zaključili da su njih dvije u svađi te kako nešto nije u redu u odnosu između njih dvije.

Snežana je pričala o tome kako je i ona proživjela smrt svojih roditelja i kako zna koliko je to sve teško ali Jelena je pretjerala sa svojim iskazivanjem boli i patnje koju je osjetila od kako je njena majka napustila i otišla zauvijek na drugi svijet.

Svima je itekako jasno kako je njoj teško bilo i kako je gubitak majke naprosto neopisiv i težak ali ona je malo pretjerala sa iskazivanjem svoje patnje.

Ona je i pretjerala sa iskazivanjem patnje i boli za Divnom Karleušom i jednostavno nije baš toliko trebala sve to da pokazuje i iskazuje rekla je Snježana a to je posebno naljutilo Jelenu koja joj je odbusila.

Jelena je uvrijedila Snježanu sa svim tim kad je počela da spominje njenog novog momka i njenu vezu koju je nedavno započela sa ovim muškarcem a Jelena je u svemu tome ismijavala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *