Showbiz

Snežana Đurišić se PONOVO UDALA.. Pokušala je da ti sakrije ali ipak…

Snežana Đurišić je već neko vrijeme u vezi sa poznatim ginekologom sa kojim je zaisat sretna i zadovoljna u vezi i tvrdi da nikada nije bila ovako sretna i zadovoljna kao sada.

Naime ona je sa Vanjom počela da živi još od davno i sada je konačno odlučila da će da mu kaže da 26.07 ali su imali vjenčanje u tajnosti i htjeli su da to i datko ostane jer ipak je za njih to bilo b njabolje.

Maja je Snežanina kićerka koja je već dugo vremena u Americi te kada je saznala da se njena majka planira ponovo da uda odlučila je odmah da će da dođe i da bude sa njom i da joj da veliku podršku u svemu tome jer je znala koliko njoj to sve znači.

Naime Snežana je neadvno imala probleme sa Vanjom jer joj je neko rekao kako su ga vdijeli sa jednom djevojkom kako je posebno blizak i kako tako ne može biti blizak neko ko nema ništa sa tom djevojkom.

Naime Snežana je naravno njemu vjerovala i znala je da tako nešto naprosto nije moguće da je njen Vanja uradio jer je znala koliko je njemu važno da ona bude sretna i zadovoljna i da ima sve što želi i poželi u svojoj vezi.

Snežana je nakon toga počela da planira vjenčanje sa njim kako bi imali sve što žele i požele i da ga provedu na pravi način i kako bi bili jako sretni i zadovoljni sa svim što im je potrebno i kako im je potrebno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *