Showbiz

Snežana PALA U DEPRESIJU nakon što je saznala zbog koga je ostavio njen MOMAK GINEKOLOG..

Snežana Đurišić je nedavno raskinula svoju vezu sa poznatim ginekologom Vanjom Miloševićem sa kojim je bila u vezi nakon duge pauze koju je imala nakon što je ostala udovica.

Snežana Đurišić je nedavno odlučila svbe prizbati i otkriti šta se desilo iako do sada nikada nije htjela otvoreno pričati o svemu što joj se i kako desilo u vezi jer ipak neke stvari nije mogla i nije imala želju da ih skriva.

Nakon toliko duge i velike pauze koju je napravila Snežana Đurišić je odlučila krenuti u novu vezu u koju je dala velike nade i smatrala je da bi ovo moglo biti dobro i ono što joj je potrebno i što želi.

Snežana je uvijek nekako djelovala kao jedna jaka i staložena žena koja može da ima sve što joj je potrebno i što želi da ima i kako želi da ima.

Naime neke stvari koje su joj se desile nije nikada mogla ni predvidjeti a ni pomisliti da bi nekada mogla doći u ovakvu situaciju.

Trudila se sakriti svoju vezu dok ne bude sigurna šta i kako je moguće da joj se desi nakon svega što je imala i kako je imala u svom žiovotu.

Snežana Đurišić je priznala da je njen momak posebno razočaro i da neke stvari nikada neće moći da mu oprosti jer dosta toga se izdešavalo i zaista neke stvari su neoprosttive i ne planira da se pomiri sa njim nakon što je saznala zašto je on ostavio, odnosno zbog koga ali nije htjela otkriti to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *