Showbiz

Snežanina KĆERKA sve oduševila sa svojim izgledom i ljepotom.. Uvjerite se i sami u to!!

Snežana Đurišić je jedna jako lijepa žena koja je do sada uspjela dosta toga da uradi u svom životu i na jedan poseban način te je uvijek bila spremna na sve samo kako bi ostvarila ono što želi i kako želi da ima.

Snežana Đurišić je do sada itekako rijetko dijelila fotografije sa svojom porodicom, sa svojom kćerkom a i nejne kćerka nije baš toliko do sada bila aktivna na društvenim mrežama jer je to nikada nije toliko privlačilo.

Snežanina kćerka se zove Maja i ona je itekako lijepa te mnogi tvrde da je ona lijepa na svoju majku i da je ona posebno nasmijana i vedra osoba i umiljta baš kao i njena majka Snežana.

Maja je već dugo vremena u Americi gdje se i udala i tamo ostvarila porodicu i dobila i djecu koju Snežana itekako poželi da vidi i da provodi vrijeme sa njima.

Snežana je priznala da su njena djeca itekako talentovana i da se ona u to uvjerila bezbroj puta ali nikada nisu imali želju da rade taj posao jer im se baš i nije sviđalo to.

Maju muzika nikada nije zanimala i Snežana je odmah znala kako ni jedno od njene djece nikada neće naslijediti svoju majku i raditi ono što je ona nekada radila.

Ni sama se nije htjela miješati u to jer svako od njih ima pravo da radi šta želi i kako kao i ona sama tako da se u to nije miješala i nije se ni ljutila ili slično tome.

Snežana je do sada napravila dosta toga u svom životu na šta je ona posebno ponosna i sretna jer je uspjela dosta toga da uradi i ostavri u svom životu na jedan poseban način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *