Showbiz

Snimanje u PAROVIMA IZNENADA PREKINUTO jer je obebjeđenje moralo odmah da inerveniše!! POGLEDAJTE ŠTA SU SADA URADILI…

Naime za vrijeme nedjeljnog ručka situacija u kući se nekako posebno zahuktala i svi su bili posebno ljuti ii napeti zbog toga nakon što Vuletić i dalje trči za Šmizlo da je ljubi i dodiruje.

Jovana je svo vrijeme nejga izbjegavala ali on je nie ostavljalo na miru i cijelio vrijeme je trčkarao za njom kako bi ona popustila. Sve do jednog trenutka kada je on došao do nje bap blizu i počeo je da je ljubi.

Ona je počela da ga miluje i imala je želju da mu skine majicu ali on joj t nije dopuštao jer joj ej rekoa kako mu je to Pop poklonio a njena namjera je bila samo da na ovaj način uspije da saznao od kiga je on dobio majicu.

Ona je pomislila kako je on dobio majicu od Nine sa kojom je bio u vezi prije nje i ona je baš sumnjala u to da je on dobio od nje nešto ovkao.

Ona je baš ljubomorna i ne može to da sakrije s obzirom na to koliko je te stvari i činjenice ljute, a posebno sve u vezi njegove bivše djevojke.

On je išao za njom i molio je da ga sasluša kako bi mogao da joj ojasni o čemu se radi i šta se desilo tamo ali ona ga nije htjela slušati sve dok je niej stjerao u ćošak i počeo ljubiti.

Nakon toga Šmizla je imala okršaj sa Mariom koji je sjedio pored nje a ona je tražila da on istane i ne sjedi blizu nje a da ne bi došlo do većeg okršaja obezbjeđenje je odmah ušlo .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *