Showbiz

Snježanin MOMAK priznao kako mu se sviđa SOFIJA MILOŠEVIĆ jer SNJEŽANA ne može da mu ispuni sve ono što on želi….

Vanja Milošević je poznati ginekolog koji je u vezi sa Snježanom Đurišić i oni su nedavno otkrili i javnosti svoju vezi i svi su saznali da su ono zajedno. Naime ubrzo nakon toga su se pojavile fotografije na kojima se vidi kako je Vanja imao tajne razgovore sa Sofijom Milošević.

Sofija Milošević je poznata manekneka koja daje sve od sebe kako bi imala ovakav izgled i ljepotu.

Naime nakon što su se pojavile ove fotogarfije svi su pomislili kako je Vanji bolje da je se posvetio svojoj djevojci i vezi sa njom kako bi je ojačao i kako bi imao sve što mu je potrebno.

Naime Vanja je bez imalo problema i bez imalo ustručavanja pričao o svojim privatnim stvarima koje ima sa Snježanom Đurišić i predstavlajo se kao pravi seksualni pastuv.

Naime on se javljao Sofiji i priznao joj je sve šta on voli i želi da ima sa njom. Naime nakon što su se sve te poruke pojavile u javnosti Snežana je bila baš ljuta na njega ali nekako više je bila ljuta jer su te poruke objavljene i svi su saznali za njegovu aferu sa ovom manekenkom.

Naime Snežana je posebno razočarana kada je vidjela nejgovu veliku želju da ostvari bilo kakav kontakt i odnos sa ovom manekenkom sa kojom je se dopisvao.

Napisao je kako je ona prava bomba i kako bi on dao sve od sebe samo da bude sa njom jer on ima ogromne apetite u krevetu.

Napisao je i kako hoće da se čuje sa njom i da ostvari kontakt sa njom na bilo koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *