Showbiz

Sofija Milošević daje sve od sebe kako bi postala žena JEDNOG FUDBALERA a evo koga sad lovi..

Sofija Milošđević je odlulčilad a će da jendog dana postane žena jendog fudbalera i svi su se u to uvjerili s obzirom na tpo šta i kao ona radi.

Naime Sofija Milošević je sada počela da leti za poznatim fudbalerom Lukom Jovićem za kojim ona itekako leti u šta su molgi da se uvjere mnogi.

Naime ona je nedavno otišla u Madrid kod njega kako bi sa njim uživala i kako bi se sa njim opuštala.

Naime poznata je činjenica da je Luka oženjen ali naravno njoj to ništa nije smetalo i ona je bez obzira na sve to bila sa njim i još uvijek j ete ni ne skrivaju socvju vezu.

Naime ona je toliko Luku zavela da on ništa ne vidi i da se ne brine o svojoj sedmomjesečenoj bebi koju je nedanovo dobio sa svojom Anđelom Manitašević sa kojom je bio dosta vremena u vezi i u braku te se nisu nadali ovome da bi moglo da im se desi jednog dana.

On je ipak odlučio da će da uživa sa Sofijom kojoj izgleda niej problemd a radi ovkave stvri i koja izgleda nema ni malo savjesti jer radi ovakve stvari te je spremna na nešto ovako da napravi.

Niko se nije nadao da bi ona mogla da uradi i napravi nešto ovako ali eto moguće je njoj ne smeta to što je on oženjen i što radi ovakve stvari.

Pogledajte i sami se uvjerite na šta su oni spremni bili do sada i šta su sve uradili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *