Showbiz

Sonja ACI NE DOZVOLJAVA DA VIDI DIJETE.. Nakon što joj da pare onda će moći…

Aca Lukas je nedavno odlučio da otkrije svoje muke i probleme koje je imao sa svojom suprugom Sonjom Vuksanović jer ona je počela da mu prjeti nakon što je on počeo da dijeli fotografije sa scvojom novom djevojkom i da se sa njom pojavljuje u javnosti.

Jovana Doroški je nova Acina djevojka sa kojom on djeluje sretan i zadovoljan te sa njom ima sve što mu je potrebno za život i za sreću.

Naime on je nedavno došao u konflikt sa svojom bivšom suprugom Sonjom Vuksnović zbog toga i jer nisu mogli da pronađu zajendičku riječ kada je u pitanju njihovo dijete koje oni imaju.

Aca je odlučio da podigne optužnicu protiv nje e s obzirom da mu en dozvoljava da vidi svoju djecu a oma naravno pravo na to.

Naime ona nikak ne dopušta da njena mala Viktorija ide kod oca i da ga vidi jer ona smatra da je tako najbolje s obzirom an sve što se desilo i kako sa Acom i kako se on ponašao prema njima.

Ona traži određenu sumu novca da joj da da bi ona njemu dopusrtilad a on vidi malu ALksandru i da sa njom razgovara o svemu što se i kako se desilo.

Aca je užasno ljut na nju jer mu je priredila nešto ovkao a on se nije nadao da bi nešto ovkao bilo moguće da mu se nekada desi u životu i tvrdi da će dati sve od sebe da vidi svioje dijete.

Pogledajte kako ona izgleda od kako je Aca tužio za sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *