Showbiz

SORAJA VUČELIĆ otkrila glavni lanac PROSTITUCIJE, smjestila je svom šefu a kada vidite ko se sve bavio ovim poslom iznenadit će te se…

Soraji Vučelić su zabranili da uđe u Srbiju 2018.godine nakon što su otkrili s kim je ona u vezi i da se radi o muškarcu koji je glavni svih lanaca priostitucije a nedavno se i zaručila.

Soraja Vučelić je odliučila da će otkriti šta sve zna o brojnim prostitucijama i načinu na koji se one organizuju te ko ih organizuje.

Ona je u ruke policije uspjela da preda jednog od najvećih estradnih makroa Mijahla Maksimovića koji je iz Šapca i ona je odlučila da će ovo da otkrije i da uradi ako joj oni zauzvrat budu uklonili zabranu ulaska u ovu zemlju.

Onda pored toga ona je tražila i da je skinu sa liste crnigorskih kriminalaca gdje se nalazilo i njeno ime.

Soraja je odlučila da će dati sve od sebe da skine sve loše priče sa sebe i da jednostavno ljudi ne nastave da pričaju takve stvari o njoj jer ona smatra da ona nije takva.

Soraja Vučelić je priznala kako je jedno vrijeme radila te stvari i kako joj je žao zbog toga i kako se pokajal zbog sveg ai sada ima želju da ima normalan i miran žiovt jer se i zaručila i smatra kako je vrijeme da se uozbilji.

Nikada do sada niej uradila nešto ovako i zaista su se svi iznenadili kada je ona priznala da želi da napravi nekoliko promjena u svom životu i da vodi sada normalan život i da počne da pravi odmah velike promjene koje je imala želju napraviti i uraditi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *