Showbiz

Srceparajuća scena!! SEVERININ SIN SE NE MOŽE ODVOJITI OD MAJKE..

Svi su se mogli uvjeriti u to koliko je Severini teško jer je ostala bez starateljstva nad svojim sinom te kako joj niko nikada neće moći nadoknaditi to što su joj napravili.

Naime ona je podijelila emotivnu poruku na svom Instagramu koja je mnoge rasplakala jer se itekako moglo vidjeti kako je ona povrijeđena zbog svega ovoga.

Naime ona je podijelila fotografiju na kojoj se vidi koliko je njen sin privržen uz nju te kako je ona podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako je njen sin njoj ostavio poruku na kojoj je napisao kako je ona najbolja majka i kako je on voli najviuše na svijetu.

Naime Sevferina je dobila 88 sati mjesečno da provede sa svojim sinom i da će to biti sasvim malo za nju i da će na taj način da bude itekako povrijeđena ali tvrdi da njoj i njenom sinu ne može da niko uradi ništa i da ih razdvoji.

Onda ona je priznala da neke stvari ni sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način da uradi nešto ovako.

Naime Severina je do sada radila sve na njabolji način i onako kako je ona smatrala da je najbolje i za nju i njenog sina i da joj je potrebno puno toga da uradi i napravi u svom životu.

Ni sama nije mogla da zamisli da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi nešto ovako moguće da se desi.

Pogledajte šta je i kako moguće da se desi nešto ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *