Showbiz

Srpkinja koja je postala najbogatija žena danas izgleda ovako!! Udala se za šeika i postala je najbogatija…

Jelena Bin Drai je je žena koja je postala najbogatija žena tako što se udala za jednog od najbogatijih šeika a njen suprug je šeik Said Bin Drai te mu je do sada rodila već troje djece.

Ona je od svoje kuće udaljena čak 5000 kilometara ali bez obzira na sve to ona daje sve od sebe da bi umanjila tu daljinu i da bi poštovala tradiciju i svoje običaje.

Ona ima kćerkice Asiju, Hilal i Hamdan i oni su do sad upućeni u sve običaje.

Naime zanju porijeklo svoje majke i znaju običaje koji se poštuju u njenoj zemlji i njen suprug jer smatra da je to najbolje tako.

Oni proslave i muslimanske običaje kao i pravoslavne običaje jer smatraju da je tako najbolje da niko ne ispašta zbog njih.

Oni farbaju i jaja i slave Uskrs te se posebno raduju ovom prazniku i uvijek ga rado slave sa njima.

Mnogi su se pitali kako je ona uopšte uspjela da se dogovori sa svojim suprugom da slave ovako i poštuju obje tradivije ali ona tvrdi da je u jednom braku ali i vezi najvažnije razumijevanje.

Naravno niko joj ne može zamijeniti njene najbliže i odsustvo koje ima zbog svog braka i zbog toga jer je odlučila da će se udati ovako dalje i ostaviti sve samo kako bi bila sa svojim dragim.

Naime život u drugoj zemlji joj je na početku bio ziatsa neobičan i sasvim drugačiji nego na onaj na koji je ona već navikla da ima.

Vremenom se navikla na sve to i odlučila je da će to prihvatiti jer je već tako nešto izabrala i odlučila da ima u svom životu.

Najveća snaga u svemu tome joj je njen suprug koji joj u svemu pomaže i daje joj podršku da radi šta god poželi i ima želju da jednog dana ostvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *