Showbiz

Stanija bez imalo stida DIJELI OVAKVE FOTOGRAFIJE SA MARKOM… U rijalitiju mu nije dozvoljavala da joj se približi a sada…

Stanija Dobrojević je nedavno sa svojim novim momkom Markom Miljkovićem sa kojim je započela vezu u rijalitiju odlučila da će da ode do njenog djeda i bake koji žive na selu u Rumi kako bi ga upoznala sa njima.

Naime Staniaj je od izlaska iz rijalitija podijelila brijen fotografije na kojima se moglo vijdeti kako ona izgleda fenomenalno i kako su ona i Marko sada opušteniji nego ikada do sada.

Stanija na sebi nije imala ni šminke i t je itekko znak da ona i Marko već spavaju zajendo i provode vrijeme zajedno na taj način.

Niame on je se itekako liojepo uklopio sa njenim djedom i bako te je podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako on kuha kafu nejnom djedu i baki.

Stanija je podijelila brojne fotografije na kojima se može vidjeti kako ona zaista užva na pravi način i kako može da napravi sve što joj je potrebno da ima.

Izgleda da bi joj ova veza sa Markom mogla da uspije i da iz nje dobije sve ono što je potrebno i kako je potrebno.

Marko Miljković je već odavno priznao ako je on itekako ozbiljan sa Stanijom i kako on sa njom želi da ima dosta toga i da uspiju da ostavre zajendo sve snoe koje su imali ili koje imaju .

Tako da on sebe vidi u budbućnosti sa njom i smatra kako sa njom može da ostavri dosta toga.

Pogledajte kao oni uživaju kod njenih na selu u Rumi i na koji način se provode tamo .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *