Showbiz

STANIJA I LJUBA PANTOVIĆ nisu platile DUG U SALONU LJEPOTE te je on zbog njih ZATVOREN..

Stanija Dobrojević se zajedno sa Ljubom Pantović nedavno zadužila u salonu ljepote u zaboravile su i da plate taj dug koji su imale. Naime one su priznale kako se nisu nadale ovome s obzirom na to da su dobile nekoliko kazni koje su morale da plate takoid a nisu imale para za salon ljepote.

Lepi Mića je bio taj koji ih je optužio da su one krive za sve što se do tdada desilo i da su one te zbog kojih se ovaj salon zatvorio.

Naime Stanija je priznala da ona naprosto nije mogla da izdrći bez umjetnih treoavica te su joj oni dozvolili da ih dobije na taj način.

One su dobile kaznu od 1000 dinara takod a to nisu mogle sve da plate i odlučile su da je najbolje da dug u salonu ostave za kasnije jer nisu imale para.

Onda su oni nastavili da se raspravljaju s obzirom na to da ih je Stanija nedanvo dovela do nestašice hrane i ino su zbog nej moralid a budu gladni nekoliko dana jer im ona nije kupila dovoljno hrane.

One su se raspravljale oko toga ko je potrošio više para za šta i na koji način te jendostavno jedni drugima nisu mogli da oproste .

Kako će one da vrate dug i na koji način to još niko ne zna a ni one same.

Stanija je priznala da je njoj prioritet da iona bude lijepa i sretna a kasniej je sve osatlo manje važno i da će joj uvijek i da bud etako i da niko nema pravo da se zbog toga buni ili žali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *