Showbiz

STANIJA I MARKO iz KREVETA pozdravili svoje fanove… POGLEDAJTE ŠTA SU uradili nakon burne noći koju su proveli…

Stanija Dobrojević je nedavno na sovm Instagramu podijelila vidoeo sa sovjim fanovima a dok je pričala sa njima ona je imala Marka pored sebe te se vidjelo kako su oboje bili polugoli i kao su tek ustali iz kreveta.

Naime oni su se snimali dok Stranija niej imala mi šminke na svom licu i zaista su nekako bili baš opušteni dok su ovo radili.

Stanija je odgovarala na pitanaj koja su joj poslali njeni faovi a nikako do tad anije spominjala Amerioku i svoj odlazak tamo što je mnoge izenandilo jer izgleda da je ona odlučila da vioše neće otići odavkde i da će da ostane.

Naime Marko će da bud eu njeom stanu dok ona bud eu AMerici izjavila je jer on sad ane može das dobije vizu te dok je ne dobije bit će tako kod nej.

Pitali su ej id a li je napunila frižifer zua njega i da li će da ga osatvi zaključanog u stanu a oan je to samo i potvrdila jer ne može da vjerje Marku gdje će on da bud edk oan bude u Americi.

Nije se nadalda bi ovo mogla jendog dana da ima i da joj se dese ovakve stavri s obzirom na to šta i ako je do sada ona imala sa ovim momkom.

Nije se ndalda bi mogla da bude sa momkom koji je ovoliko mlađi od nje i da će joj se baš ovoliko svodjeti i da mu neće moći da odoli kao što i e moćže sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *