Showbiz

Stanija i SANDRA AFRIKA imale ŽESTOK OKRŠAJ u ZADRUZGOVIZIJI!!! Pale su teške riječi…

Stanija Dobrojević je sinoć u Zadrugovzijiji sve naravno oduševila sa svojim izgledom i ljepotom koju ima. Naime ona je dobila većinom fobre komentare i komplimente ali nije dobila lijepe i dobre komentare od Sandre Afrike.

Naime Sandara Afrika je zaista bila prema njoj baš iskrena i rekla je sve šta i kako misli o njenom izgledu te šta ona smatra da je najbolje za nju.

Kada je ona čula šta je njoj rekla Sandra Afrike odlučila joj je uzvrattiti udarac na sve te riječi te joj je rekla kako i nije imala neko veliko očekivanje od nje s obzirom na to da je ona bila go.-go pjesačica u spotu Mileta Kitića.

Navikla je da je veliki broj ljudi ljubomoran na nju i da to jednostavno ne mogu da sakriju pa tako i ona sama.

Sandra je bila samo iskrena i rekla joj je da nije bila baš toliko dobra te da su bolje od nje bile Matora i Suza a ona je za jednu nijansu bila lošija od njih.

Naime ona je rekla kako je sigurna da je ona ljubomorna na nju i s obzirom na to da ima 31 godinu a uspjela je da postigne ovakva uspijeh i da izgradi karijeru kakvu je oduvijek imala želju da ima .

Velika je prepirka između njih bila, Stanija ej počela da vrijeđa Sandru te joj je rekla kako je ona za razliku od nje išla na fakultet dok se ona vrtila oko šipke i da joj je bolje da zadrži koemnatre za sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *