Showbiz

Stanija imala veliki OKRŠAJ sa LUNOM ĐOGANI!! Luna je LJUMORNA jer ona ZAVODI njenog momka..

Stanija Dobrojević je nedavno odlučila da će se ispoviditi Drvetu mudrosti i priznati mu šta je muči i o čemu već danima razmišlja. U jednom trenutku ona je samo počela da plače i nikome nije bilo jasno šta i kako se dešava.

Stanija je bila posebno ljuta kada je vidjela da sve osobe koje su se družile sa Kijom su sada prešli na stranu Lune i smatraju kako je ona ipak u pravu i kako je u redu što je uradila ove stvari i da je oduvijek trebalo ovako nešto da se desi.

Stanija tvrdi da nikadau životu do sada nije srela osobu koja je ovoliko razmažena kao ona i kako joj ej to uvijek bilo posebno interesantno kod nje jer ipak s obzirom na činjenicu da više nije dijete može da se ponaša u skladu sa tim.

Nikada se nije nada da bi mogla da dođe u sukob sa njom ali desilo se i tvrdi da iz toga neće moći da izađe tek tako jer je potrebno vrijeme da one riješe neke probleme koje su imale do tada.

Krivo joj je jer je Marko nekoliko puta do sada njoj prilazio i nabacivao joj se ali ona nije kriva za to jer nije ni mogla znati da bi on mogao da uradi nešto ovako s obzirom da je sa Lunom u vezi.

Podržaje Lunu što je ljuta i ljubomorna ali smatra da umjesto što na nju galami trebala bi to da usmjeri prema Marku jer je on kriv što je gledao u nju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *