Showbiz

Stanija je morala da proda KUĆU U AMERICI jer je njen bivši vjerenik uradio ovo!! Ona je uspjela prodati kuću sa…

Staniaj Dobrojević je nakon izlaska iz rijalitija odlučila da će ad proda svoju kuću koju ima u Americi koju je imal asa sovjim vjerenikom.

Staniaj Dobrojević je moral ada proda tu kuču koju je zajendo kupilas a svojim vjerernikom. Naime Staniaj Dobrojević je odlučila da će da kupi sebi novi stan u Nju Džersiju gdje i ćivi kako ne bi imala neke muke ili pribleme sa njima oko svega toga jer je smatrala kako joj je ipak ti od svga najbolji načind as e riješi svih muka i problema.

Naime ona je imala u planud a bude sa svojim tadašnim momko o da počend a ćivi sa njim i tako da su zajendo i kupili ovu kuću koju sada priodaju jer su odlučili da ne žele da zajendo ćive više.

Naime njihova veza je pukla prije nego li je ona ušla u rijaliti i ona je tamo ubrzo počela sovju novu vezu sa Markom Markovićem.

Stanija je odlučila da će ona da uradi sve kako bi sa Markom mogla da uživa u njihoovj vezi na i pravi način i zaista je sve tako i uradla.

Naime ona je prema njemu maksimalno fer i sad daje sve od sebe da bude jako sretna sa njim i da ima sve ono što poželi da ima.

Stanija nikada nije bila i ovako fokusirana na svoju vezu i sve je iznenadila sa ovim jer ona niakda nije radila nešto ovako.

Pogledajte i sami se uvjerite šta i kako se desilo te an koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *