Stanija je sve oprostila Vladimiru i spakovala je kofere te ide njemu, kao poklon kupila mu je ove GAĆICE... - Čitaonica

Stanija je sve oprostila Vladimiru i spakovala je kofere te ide njemu, kao poklon kupila mu je ove GAĆICE…

Stanija Dobrojević je odlučila da će sve oprostiti Vladimiru i da će se vratiti u Srbiju nako svih onih bježanja od njega jer nije htjela da ga vidi a ni da čuje ankon svega šta se desilo u Zadruzi.

 

 

 

 

 

 

 

Naime ona je nedavno podijelila story na kojem se vidi kako joj je Vladimir kupio cvijeće te joj poslao na adresu i napisao joj je da pazi šta radi.Ona je sve to snimila i podijelila sa svojim fanovima kako bi svima obasnila šta se zapravo dešava u njenom životu.

Ona je odlučila da će mu sve oprostiti i da će mu se vratiti  nakon svega što se desilo između njih.

 

 

Ona je jednom pobijedila u rijalitiju Farma i tada je dobila veliku sumu novca ali i tada je imala jednu aferu nakon čega se sve raspalo.

Ona je pokazala kako pakuje svoje kofere  i kako je kupila muške gaće za svog muža a naravno radi se o Vladimiru kojeg je htjela izgleda iznenaditi sa novim parom gaća.

Naime  sigurno mu gaće neće ni trebati toliko  kada ona dođe jer ni u Zadruzi mu nisu toliko trebale dok je bio u njenom durštvu.

 

 

Stanija je  uvijek imala atraktivan izgled  na kojima joj mnogi zavide a ona se naravno itekako trudi da bi imala ovakv izgled i zaista joj dobro ide.

Vladimir  je bio jako ljut na Staniju zbog svega što se desilo ali da se zaljubio u nju to je malo reći jer ona je njegovo srcce osvojila u potpunosti  i to je i dokazao sada kada su se pomirili.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *