Showbiz

STANIJA je uspjela zavesti MARKA MARKOVIĆA!! Ljubio je po CIJELOM TIJELU PRED SVIMA…

Stanija Dobrojević je nedavno bacila oko na Marka Markovića koji je nedavno ušao u rijaliti i sa kojim je ona odlučila da će da bude malo bliža nego sa ostalim u rijalitiju.

Naime ona je odmah uspio da zavede veliki broj takmičarki koje se nalaze u rijalitiju ali samo Stanija je uspjela da ga zavede na pravi načn.

Ona je odmah njemu pokazala kako joj se on sviđa i kako bi ona imala želju da sa njim ima nešto više.

Naime Stanija Dobrojević je bila u kupatilu i prala zube a on je joj prišao sa strane i počeo je da mazi a ona se nije ni malo odupirala tome.

Stanija Dobrojević je nakon toga otišla na spavanje u sobu a on se vratio sa ostalim ukućanima te nakon nekoliko minuta odlučio je da če joj prići i ušunjati se sa njom u krevet.

Naime ona je se samo predala i nije se bunila jer je on mazi i dodiruje jer joj je sa njim bilo lijepo.

Stanija je i prošle sezone imala momka u rijaitiju u već je poznato kako se ta veza završila ali njoj ovakve stvari nisu bitne i važno joj je samo da je ona sretna i zadovoljna te da ima ono što joj je potrebno da bi bila sretna i zadovoljna.

Sada je odlučila da će da se žrtvuje za ovoakvog momka bez obzira na sve i tako da se predala i spremna je bila da uradi bilo šta samo da bi bila zadovoljna i sretna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *