Showbiz

Stanija je već potpisala ugovor da uđe sa KRISTIJANOM U ZADRUGU 3 a ZAVRTJET ĆE vams e akda vidite i kolikom HONORARU JE RIJEČ…

Stanija Dobrojević je na Farmi 6 bila u vezi sa Kristijanom sa kojim je bila itekako intimna i svi su se u to moglid a uvjere da se i šta se dešava između njih.

Naime njihova veza je poukla nakon što je ona uzela sve pare od pobjede sebi iako se sa njim dogovorila da će podijeliti pare i da je tako i najjbolje jer su imali eke olanove kako bi mogli a osvoje pobjedu.

Naime oni su oko toga napravili cijeli haus i niko više jije znao šta i kako te i kome su oni rekli i šta zapravo žele kao i o tome šta su se oni dogovorili a šta nisu.

Niame nedvno su s epočele pričati priče kako je ona već dogovorila sa željkom Mitrovićem kako će ona u Zadrugu 3 ući sa Kristijanom i da će pokazati i uraditi sve što je potrebno i što budu tražili od nje.

Naime ona ej već sada u Zadruzu 2 pokazala kako joj se sviša novi kandidat koji ej ušao a radi se o Marku sa kojim je vež počela da se mazi i sa kojim joj je bilo itekako lijeo a još se ne zna šta i kako će se dešavati dalje između njih.

S obzriom na to da je Kristijan još u zatvoru pitanje je d a li će on uspjeti izaći iz zatvora dok nova sezone na bud epočela i da li će moćid a bude sa Stanijom i toi se mnoigi i pitaju a pogledajte šta ona kaže na sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *