Showbiz

Stanija nije mogla da obuzda strasti prema MARKU MARKOVIĆU sa kojim je bila INTIMNIJA a ovo i dokazuje sve…

Stanija Dobrojević je nedavno pokazala svoje emocije prema Marku Markoviću i prvo su bili samo prijatelji i ništa više nije bilo između njih te se izgleda rodila ljubav nakon nekog vremena između njih te nisu mogli da sakriju emocije.

Naime Stanija je do sada uvijek bila posebno iskrena i nikada nije skirvala svoje osjećaje prema nekom muškarcu i tako je i sada uradila.

Naime oni su nedavno bili malo intimniji i više neće moći da skrivaju da se nešto zaista i desilo između njih.

Iako ona je tvrdila da su sve to laži njeno i Markovo ponašanje je pokazala nešto sasvim drigačije s obzirom na to kako su bili prisni i kako su se mazili pred svima ali ne kao prijatelji.

Naime oni samo malo više vremena provode zajedno i samo su dobri prijatelji i ništa više se ne dešava između njih.

Naime on posebno djeluje na nju i usrećuje je iz dana u dan i ne može da opiše sreću koju osjeća kada je on pred nje i posebno djeluje na nju ali samo kao prijatelj.

Nakon svoje veze sa Vladimirom Stanija nije pričala ni o jednom svom momku i jednostavno nije htjela ništa od toga da komentariše i bilo šta da kaže u vezi toga.

Stanija ima jako atraktivan izgled na kojem joj mnogi zavide i pitaju se kako ona uspijeva da ima ovakav izgled a ona tvrdi da ni sama ne zna.

Redovno vježba i trenira kako bi imala ovakav izgled i posebno je sretna i zadovoljna zbog toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *