Showbiz

Stanija OTKRILA da će večeras u emsiji u kojoj bude da otkrije sve što je saznala za LUNU I MARKA!!Iznenadit će te se kada ovo čujete…

Stanija Dobrojević je posebno zadovoljna jer je uspjela da osvoji ovo treće mjesto u Zadruzi i nikome nije mogla da opiše sreću koju je zbog toga osjećala s obzirom na to kao je posebno sretna bila zbog toga.

Ona je nakon svoje veze koju je imala sa Vladimirom Tomovuićem odlučila da će malo da se odmori od svega i zaisrta su mnogi i mislili da će da buide taklo dok ona nije ponovo počela novu vezu sa Markom Markovićem u rijalitiju te sve izennadila sa stim jer niko nije ovo očekivao sada od nje.

Stanija je priznala da se nije nadala da bi nešto ovklao moglo da je jendog dana dočeka i da bi bila u vezi sa mušpkarcem koji je ovako mlađi od nje a da je ovako ozbiljniji puno od nje.

Stanija je bila u emsisiji kod Ognjena Amidžića gdje se pojavila sa svojom novom bojom kose odnosno sa perikom koju je stavila na sovju glavu i izenadila sve sa ovim.

Niame ona je priznala da je upućena u mnoge stvari koje su se do sada dešavale mnogima a pogotovo Luni i Marku koje su oni na sve moguće načine htjeli da sakriju od svih te da niko ne sazna za nešto ovako.

Naime Staniji nikada nije bio problem da nekome nešto kaže otvorneo šta misli i kako s obzirom na to kako i šta sui do sada imale u svom životu.

Nakon svega što je imala sa Vladimirom ona se bez ikakvih problema usudila ući u ovakvu veu sa Markom i ona se nada da će šuno topga da ostvari sa sovom vezo koju će da ima sa njima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *