Ostalo

STANIJA se posvađala sa LUNOM zbog MARKA!! Ti nemaš nikakve kvalitete rekla joj je…

Stanija Dobrojević je nedavno imala konflikt sa Lunom Đogani jer nije mogla više da je sluša šta sve i kako ona priča o njoj tako da joj je jednostavno sve prekipilo i počela je da se istresa na nju i svađa sa njom.

Stanija joj poručila da joj je bolje da ne priča gluposti i da nešto glumi jer svi su vidjeli šta i kako je radila i uradila u Zadruzi 1 te kakvo je bilo njeno ponašanje.

Nakon toga krenula je opet istim putem ali hajde makar je malo bolji kada je uplovila u vezu sa Markom koji je ismijava i pravi veliku budalu od nje pred svima a ona se nekako pravi luda i ponaša kao da nije to tako.

Luna je na sve to zamolila da je pusti da ona glumi žrtvu jer ima želju za tim i sviđa joj se to tako te ih je nekako posebno iznenadila sa tim rečenicama jer ipak niko nije očekivao da bi ona mogla da kaže nešto ovako i da prizna ono u što su svi zapravo i sumnjali.

Stanija joj je rekla kako je ona posebno plitka i kako ne razmišlja o nekim stvarima na ispravan način i onako kako treba i zaslužuje.

Ona ima želju da bude sa njom suprnica ali nikada neće moći to biti jer joj nije ni do koljena rekla joj je ona dok je ova ovamo ludila slušajući je šta joj sve ona govori i kako je vrijeđa.

Marko je samo sjedio i sve to posmatrao te ništa nije imao za reći ni da je brani ni slično.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *