Showbiz

STANIJA sva u suzama od kako je saznala šta je VLADIMIR REKAO O NJOJ TE OTKRIO DOSTA TOGA U VEZI NJE!!!

Vladimir Tomović je u rijalitiju započeo vezu sa Stanijom Dobrojević sa kojom je bio sve do diskvalifikacije te nakon čega oni više nisu moglu da pronađu neklu zajedničku riječ.

Ali on je iztgleda već odavno bacio oko na jendu drugu djevojku koaj ej također u rijalitiju te je on nakon Stanije počeo da razmišlja o njoj i o tome da li bi nekada moglo nešto da bude između njih dvoje.

Stanija Dobrojeviće je već počela sovju novu vezu sa Markom Markovićem sa kojim nekkao djeluje fino i sretno dok su zajedno iako je on baš puno i to čak 9 godina mlađi od nje ali njoj naravno nešto tako ne smeta s obzirom na to da je njoj važno da je ona sretna i zadovoljna a sve ostalo je manje bitno.

Stanija je prije par dana sazanla kaako je Vladimir pisao o njoj sa ovom Zadrugarkom koja mu se već neko vrijeme sviđa i o kojoj on razmišlja već par dana.

Naime on se njoj javio te joj je odgovorio na stori na kojem je on napisao da je on pisao sa njom da se zna sa kim je razgovor vođen.

Vladimir je njoj rekoa kako se on sjeća da je sa njom ostao u dobrim odnosima nakon svega što im se desilo i što su imali dok su bili zajedno.

Naime ona mu je na lijep način odbrusila te mu je rekla kako ona smatra da je on pogriješio adresu i da su za njega djevojke kao što je Stanija i neke babe jer on nema ni trunke samopoštovanja prema sebi a kamo li prema ostalima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *