Showbiz

Stanija ulazi i u ZADRUGU 3 a sa njom će da uđe i njeni bivši momak…

Stanija Dobrojević je priznala kako ima u planu da uđe u Zadrugu 3 nakon što je bila u Zadruzi 2 gdje joj se svidjelo sve tako da ona ima želju da sada uđe i bude dio i ove sezone.

Naime nedavno je objavljeno kako će proed nje u rijalitiju da bude ui Kristijan Golubović kao i Vladimir Tomović sa kojima je ona imala vezu dok je bila učesnik rijalitija.

Niame ona je ptiznala kako ona nema pojma o tome i da joj niko niej rekao da bi oni mogli da budu u rijalitiju te i ako budu ne želi sbe eda nervira i stresira jer joj to nije nikak važno u životu nego joj je najbitnije da ona ima svoj mir i da radi što želi.

Naravno ona je spremna za ponovnu igru a za njih ne zna a ni ne zanimaju je niti je zanima šta bi oni i kako mogli da joj kažu na sve to.

Stanija je sada u novoj vezia li još uvijek se ne zna da li će njen novi momak da uđe u rijaliti i da li će on da bude zajendo sa njom ili ne.

Opet ona tvrdi da još dosta vremena ima do tada jer ne zna šta i kako će se desiti sa njom i Markom jer su tek nedvno započeli svoju vezu te d ali će uspjeti da je održe na pravi način.

Niej se nadala da bi mogla ovako da se zaljubi ali eto desilo se i ona tvrdi da je sretna i zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *