Showbiz Uncategorized

Stanijij BIVŠI MUŽ je prizao kako je sada DRUGAČIJE SEKSUALNO OPREDIJELJEN!! Pogledajte s kim je ona bila…

Stanija Dobrojević je nedavno priznala s kim je bila u braku i sa kom je bila posebno sretna a nikada nije pričala o svom partneru. Naime oni su bili zajedno čak 2 godine a niko nije znao za njega.

On je bio Stanijin momak sa kojim je bila nekako najduže u vezi i ni sa kim nije bila ovako dugo u vezi i poseban način njihove veze je bio za sve.

Naime ona je nedavno priznala kako su je do sada već dva puta prosili i kako je tada bila u braku sa jendim muškarcem dvije godine ali nije htjela djecu kako bi mogla da izgradi svoju karijeru.Naime ona je priznala kako nikada niej razmišljala o tome a rađa djecu prije 30.godine i zbog toga je odbila brojne veze i ostala je sada sama.

Prvo ima želju da ostvari svoje ciljeve pa onda će ići dalje.

Volodimir Ukrainets je porijeklom iz Ukrajine i ona je ostavila njega jer jednostavno nije mogla da se navikne da živi tamo i da ostavi svoju Srbiju u kojoj je odrasla.

Ali nedavno je počelo da sr priča kako je on odlučio da će sada da promijeni svoje seksualno opredjeljenje i da bude sa muškracima a ne sa ženama jer ipak smatra kako je to bolje za njega.

Kada je za to čula Stanija ona je naravno poludila jer naprosto nije mogla da vjeruje šta je on izjavio i zbog čega joj se zapravo sve ovo do sada dešavalo.

On redovno dijeli brojne fotografije na kojima se može vidjeti kako on izgleda i kako ima fenomenalno zategnuto tijelo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *