Showbiz

STANJE BORE DRLJAČE je jako KRITIČNO..

Bora Drljača je je prošle godine imao operaciju kako bi mogao ukloniti tumor sa debelog crijeva a nakon toga je ubrzo završio u bolnici jer je imao tromb i hitno su ga morali operisati.

Naime ni sam se nije nadao da bi nešto ovako i na ovakav način brzo moglo da mu se desi jer je on smatrao da je on još uvijek jako zdrav i da će još uvijek moći da radi puno toga ali.

Naime on je morao nekoliko dana provesti na odjeljenju Intenzivne njege kao bi sve bilo u najboljem redu i kako bi se izborio sa svim tim.

Naime nejgova prijateljica je priznala da situacija i nije baš njabolja i nije ni malo bezazleno i nije nešto sa čim bi trebao da bude nepapžljiv i nemaran.

Onda druga činjenica da je on jak muškarac i da daje sve od sebe da bi uspio da uradi i napravi puno toga u svom životu i na pravi način.

Nikada nije odustajao i davao je svoj maksimum kako bi napravio sve što je potrebno da bi imao ono što želi u svom životu i na koji način sve to da postigne i da uradi.

Nikada se nije nadao da bi nešto ovako moglo da mu se desi iak je znao koliko ima godina i sa čim se sve susretao do sada i na koji način. Odlučio je da će da napravi nešto ovako i na ovakav način u svom životu i sada moira da se nosi i bori sa svim tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *