Showbiz

Starija kćerka SUZANE MANČIĆ se udala za ovog BOGATAŠA i UNIŠTIO JOJ JE ŽIVOT.. Pogledajte šta se desilo!!!

Teodora Kunić je jako lijepa i zgodna djevojaka koja je do sada uspjela da uradi i napravi puno toga u svom životu i na pravi način i mnogi su se mogli da uvjere u sve to.

Naime Teodora se udala iznenada za jednog bogataša ali je vrlo brzo njihova veza i pukla.

Naime ona se udala u Las Vegas i toi niko nije zano da ona planira i slično tome.

Naime ona je bila sa svojim mužem na dvije lokacije dok su bili u braku i to u Beču i San Francisku i rto se nije uspjelo održati baš dugo i sve je puklo.

Naime ona je sve to nekako jedva prihvatila ali se pomirila sa tom činjenicom i Suzana je pruznala da je krenula dalje i da je počela da radi i da je zadovoljna za sada sa svim što ima i na koji način je uspjela da sve to ostvari i na koji način.

Naime ona je osoba koaj voli da putuje i da obilazi razborazna mjesta i ona je to imala sve sa svojim suprugom i da je to ono što ona želi da ima ali joj to nije prioritet.

Naime ona je sve to teško podnijela i nekako se jedva pomirila sa tim priznala je Suzana i trebalo joj je vremena da se pomiri s tim.

Nije mogla da vjeruje da bi nešto ovako i na ovakav način da joj se desi i tako iznenada jer se nije nadala svemu tome i na taj način i to je itekako iznenadilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *